"Dining In" har gjort Alison Romans oppskrift på SALTED BUTTER CHOCOLATE CHUNK SHORTBREAD berømt på Instagram, men faktisk er alle oppskriftene i denne omtalte og tidsriktige kokeboken like inspirerende. Med 125 oppskrifter på elegant enkle retter som er fullt av smarte teknikker (som å smøre stekt kylling med ansjos-smør, ovnssteike sitrusfrukter for å intensivere smaken, og å oppbevare kokte poteter i kjøleskapet for umiddelbart sprø knuste poteter), er det ingen tvil om hvorfor "Dining In" har blitt beskrevet som et 'skattekart' (Samin Nosrat, vinnende forfatter av James Beard-prisen for "Salt, Fat, Acid, Heat"). Romans oppskrifter, som har grønnsaker i fokus og bruker ingredienser av høy kvalitet, er preget av fremtredende smaker som hot honey brunet smør, konserverte sitroner, za'atar og hvitløksvalnøtter. De setter dagens trender og etablerer seg allerede som klassikere takket være hennes dedikerte tilhengerskare på sosiale medier. Hennes oppfinnsomhet fanger selv erfarne kokker, mens hennes varme, edgy skrivestil gjør oppskriftene praktiske og tilgjengelige.