Oppdag smakene av la dolce vita med 'Dolci!', en feiring av italienske og italiensk-amerikanske bakverk fra Bologna til Brooklyn. Denne boken er en samling av de mest delikate kakene, småkakene, paiene og bakverkene inspirert av både gamle tradisjoner og moderne innovasjoner. Forfatteren, Renato Poliafito, som er nominert til James Beard Award, deler her nesten hundre oppskrifter som hedrer det beste fra begge sider av Atlanterhavet. Blant de klassiske oppskriftene finner vi mesterverk som Pastiera og Torta Caprese, og ikke minst hans forvandlinger av tradisjonelle bakverk, som Honey-Ricotta Black and Whites og smørkaker. Poliafito tilfører sin egen unike vri på baketradisjonene med fristende nykomposisjoner som Aperol Spritz-kake, italienske Krispie Treats, malt Tiramisu, Panettone Bread Pudding og Mocha Orange Whoopie Pies. 'Dolci!' inviterer både entusiaster og nybegynnere til å utforske og nyte de varierte smakene og tradisjonene fra det italienske kjøkkenet med en amerikansk vri.