I 'Duck, Duck, Goose' tar Hank Shaw oss med på en inspirerende reise gjennom tilberedningen av and og gås, både fra fjørfe som oppdrettes og ville arter. Denne rikt illustrerte kokeboken henter sin kraft fra Shaws anerkjente blogg 'Hunter Angler Gardener Cook' og har som mål å være det definitive verket om emnet. Med en økende interesse for andekjøtt, merker vi et comeback blant både produsenter og kokker, med stadig flere matbloggere som eksperimenterer med and som hovedingrediens. I denne boken deler Shaw sin omfattende kunnskap om hvordan man skaffer, rengjør og tilbereder disse fuglene. Her finner leseren nyttige tips om ulike raser og arter, kjøp av råvarer samt forberedelse. Oppskriftene spenner fra enkle klassikere som Pocherte Andebryst til mer raffinerte retter som Andetagine med kastanjer og charcuterie, inkludert confiter og pølser. 'Duck, Duck, Goose' er dermed godt posisjonert for å bli en uunnværlig ressurs for både nybegynnere og erfarne kokker som ønsker å utforske denne spennende og smakfulle verdenen av and og gås.