I 1980-årene skapte Robert Haas en kostholdsrevolusjon med sin bestselger "Eat to Win". Med "Eat to Win for Permanent Fat Loss" gir han deg verktøyene for ikke bare å gå ned i vekt og forbedre prestasjonen i alle livets aspekter, men også for å holde fettet unna for godt. Boken er bygget på banebrytende forskning om hvordan og hvorfor kroppen vår bruker karbohydrater, proteiner og fett. Haas har utviklet et såkalt "Mediterrasian" kosthold, som kombinerer de beste og sunneste elementene fra kostholdet i regioner der folk lever lengst. Hans metode anbefaler en fordeling av 50 prosent karbohydrater - inkludert korn, frukt og grønnsaker; 25 prosent protein; og 25 prosent fett. I tillegg forklarer Haas hvorfor dette er den optimale sammensetningen for maksimal energi, fitness og varig fett-tap. "Eat to Win for Permanent Fat Loss" tilbyr en bemerkelsesverdig fleksibel og sunn kostholdsplan som oppmuntrer til bruk av nye "funksjonelle" matvarer, som tofu-pølser og soyabaserte kyllingbiter, samtidig som det finnes rom for søtsaker og andre fristelser.