Oppdag det eldgamle kornet einkorn, en smakfull gave til mange som lider av glutenfølsomhet. Dette er den eneste hvetesorten som aldri har blitt hybridisert eller modifisert, og som har vokst i tusenvis av år i den fruktbare halvmåne. Carla Bartolucci begynte å lete etter et alternativt korn til sin datter Giulia, som i 2008 ble diagnostisert med glutenfølsomhet. Einkorn har forblitt uendret i tusenvis av år, noe som gjør at mange, inkludert Giulia, som har slitt med humørsvingninger, astma og fordøyelsesproblemer, kan spise hvete uten symptomer. Forbauset over transformasjonen av datteren sin helse, ble Carla en forkjemper for dette lite kjente, næringsrike kornet. 'Einkorn' inneholder 100 deilige oppskrifter for tilberedning av kornet og melet i et bredt utvalg av smakfulle retter, inkludert Yoghurt Blåbærmuffins, Spinat Lasagne Bolognese, Napolitansk Pizza Margherita og Myke & Seige Ingefærkaker, samt surdeigs- og gjærbrød som Klassisk Fransk Brød.