Ghana to the World er en personlig og medrivende kokebok som presenterer 100 oppskrifter inspirert av Vest-Afrika, skrevet av Top Chef-finalisten Eric Adjepong. Ordet 'sankofa' stammer fra det ghanesiske språket twi, og uttrykker tanken om at vi må se tilbake for å kunne bevege oss fremover. I sin debutkokebok utforsker Adjepong restaureringen av vestafrikansk mat og dens dype innvirkning på matkulturen i den afrikanske diasporaen, gjennom linsen av sin egen kulinariske reise. Som sønn av to ghanesiske immigranter og oppvokst med hyppige besøk til Ghana, navigerer Eric i balansen mellom sin ghanesiske og amerikanske identitet – en opplevelse som både er kraftfull og universell. Gjennom 100 oppskrifter som gir sjelen næring, samt essay som utforsker hans personlige historie, inviterer Ghana to the World leserne til å følge Erics reise mot å utvikle sitt unike kulinariske perspektiv. Boken inkluderer tradisjonelle hjemmebaserte måltider fra hans mor, deriblant en dypt smakfull jollof.