Enten du trenger å få middagen på bordet for familien i kveld eller planlegger neste sammenkomst med venner, er "Half Baked Harvest Cookbook" din nye favorittkokebok. Tieghan Gerard vokste opp i fjellene i Colorado som en av syv søsken. Da faren hennes brukte for lang tid på å lage middag hver kveld, begynte hun å lage maten selv – bare 15 år gammel. Med en ustoppelig vilje til å få kontroll over kaoset i den store familien, fant Tieghan sitt kall på kjøkkenet. Hennes talent for å lage unike retter førte til at hun lanserte bloggen "Half Baked Harvest". Siden den gang har millioner av mennesker blitt betatt av hennes friske tilnærming til komfortmat, fantastiske fotografier, og det sjarmerende livet i fjellene. Selv om det kan være en vei å gå for å besøke Tieghans omgjorte låve-kjøkken, skinner hennes kreativitet virkelig her: Piff opp ostefatet med ekte honningkake; dekorer en vanlig salat med spicy, sprø søtpotetfries; server wokretter over forbudt svart ris; eller gi fransk løksuppe en irsk vri med Guinness.