Boken "Hot Thai Kitchen" av Pailin Chongchitnant er en uunnværlig kokebok for alle som elsker thailandsk mat. Som barn vokste Pailin opp i Thailand, hvor kjøkkenet var hennes lekeplass. Hun tilbrakte utallige timer ved komfyren, hvor hun beundret den snøhvite kokosen som ble revet, duftet av sitrongress-infuserte supper, og lyden av morteren som slo mot granitten. Senere, som utdannet kokk fra Cordon Bleu i San Francisco, bar hun med seg de sterke minnene fra sine tidlige matlagingsopplevelser. Dette inspirerte henne til å skape YouTube-kanalen Hot Thai Kitchen, hvor hun kombinerer sin kjærlighet for undervisning med sin dedikasjon til thailandsk mat. Gjennom denne mye etterlengtede kokeboken deler Pailin sin varme og imponerende teknikk med thailandsk matlaging til entusiaster over hele verden. Boken tar leserne med på en fantastisk fotoreise til Thailand, der de får utforske de kulinariske tradisjonene og de grunnleggende elementene som er essensielle for thailandsk mat. Med enkle og sikre oppskrifter gjør Pailin det mulig for alle, uansett ferdighetsnivå, å lykkes på kjøkkenet.