I Dream of Dinner (So You Don't Have To) er en inspirerende kokebok med 150 essensielle oppskrifter for enkel middag. Forfatteren Ali Slagle, kjent fra New York Times, har utviklet oppskrifter med fokus på minimalt med ingredienser og maksimal glede. Hennes direkte og smakfulle oppskrifter gjør middagslaging både raskt og intuitivt, perfekt for travle hverdager. Slagle kombinerer rimelige og lett tilgjengelige ingredienser på kloke og enkle måter for å skape måltider som bringer magi til hverdagen. Uansett om du ønsker deg Fish & Chips Tacos i kveld, en bolle med olivenolje-braisert kikerter i morgen, eller en tidløs Farro Carbonara, vil disse rettene være klare på under 45 minutter med bruk av bare én eller to gryter eller panner. Halvparten av oppskriftene er plantebaserte, og boken er organisert etter hovedingredienser som egg, nudler, bønner og kylling. Hver del inneholder smarte tips til fleksible matlagingsmetoder og smakskombinasjoner, slik at middagene kan tilpasses din livsstil uten behov for omfattende måltidsplanlegging. Enten du ønsker trøst og ro, eller en spennende middag, har Slagle løsningen for deg.