Opplev en ny tilnærming til italiensk-amerikansk matlaging med over 125 oppskrifter fylt med smak og nostalgi, skapt av det anerkjente ekteparet Angie Rito og Scott Tacinelli fra restauranten Don Angie i New York City. Tanken på 'rød saus' bringer umiddelbart frem bilder av et italiensk-amerikansk bord, dekket med både varme og kalde antipasti, etterfulgt av smakfulle bakte pastaretter toppet med smeltet ost, og vi har knapt begynt å snakke om kylling parm eller svinekoteletter all pizzaiola — og vi har ennå ikke kommet til desserten. Dette er tradisjonell matlaging som mange holder kjær, preget av en dyp familietilknytning. I "Italian American" revitaliserer Angie Rito og Scott Tacinelli den italiensk-amerikanske matlagingen med et moderne perspektiv som stolt balanserer mellom italienske og amerikanske tradisjoner. De presenterer familiens klassikere som har gått i arv gjennom generasjoner, alongside kreative nytolkninger og inspirerte varianter fra både gamle og nye påvirkninger. Disse hjertevarmende rettene føles gjenkjennelige, men er langt fra det forventede.