I boken 'Kismet' av Sara Kramer og Sarah Hymanson, forenes de dristige smakene fra Middelhavet med grønnsakssentrert kalifornisk matlagning i over 100 friske oppskrifter for hverdagsmåltider. Denne boken tar deg med inn i den uformelle, superfriske og grønnsakstunge matlagingen som de prisbelønte restaurantene Kismet og Kismet Rotisserie i Los Angeles er berømte for. Oppskriftene er nøye tilpasset for hjemmehektere, og tilbyr spennende retter som Salty-Sweet Persimmon Salad og Harissa Party Wings, en fascinerende blanding av uformell kalifornisk stil og livlige, middelhavs inspirerte smaker. Lag den perfekte cocktailstunden med kapitlet som er viet til dips og smørbare pålegg, der variasjoner av labneh, tahini og zhoug passer perfekt med Flaky Break (Malawach). I tillegg er det oppskrifter på Peanut Muhammara og Garlicky Bean Dip. I 'Salady'-kapitlet finner vi en moderne Wedge Salad med Miso-Poppy Dressing, samt inspirert Marinerte Feta med Datoer og Rosenvann-løk eller med Krydder-ristede Tomater og Grapefrukt, som er ideelle for enhver anledning.