Korean American av Eric Kim er en hyllest til hva det vil si å være koreansk amerikaner, komplett med utsøkte oppskrifter som utforsker hvordan nye kulinariske tradisjoner kan skapes for å hedre både fortiden og nåtiden. Eric Kim, som jobber som journalist for New York Times, vokste opp i Atlanta som sønn av to koreanske innvandrere. Mat har alltid hatt en sentral rolle i hans liv; fra familiens ukentlige fredagskvelder med koreansk grillmat, til de hybride 'koreansk-inspirerte' måltidene han lager for seg selv i sin lille leilighet i New York City – retter som Gochujang- smørstekte radiser og karamellisert kimchi-bakte poteter. I sin debutkokebok deler Eric sine favorittoppskrifter, sammen med innsiktsfulle og rørende historier, illustrert med fantastiske bilder tatt av fotografen Jenny Huang. Boken tar leserne med på en lekfull og gripende reise, og tar opp temaer som den livsendrende erfaringen av å forlate hjemmet og komme tilbake som voksen, samt hva Thanksgiving betyr for familier med første generasjons bakgrunn, komplett med en fullstendig høytidsmeny. Underveis lærer leserne om det koreanske kjøkkenet, kulturhistorien, og de essensielle ingrediensene i det koreanske spiskammeret.