Den kjente TV-kokken Lidia Bastianich presenterer den ultimate kokeboken for å gi ethvert selskap, enten det er en middag for to eller et bryllup, en deilig og innbydende italiensk smak. I denne sprudlende kokeboken deler hun 220 fantastiske oppskrifter som fanger den unike Bastianich-stilen. Fra forfriskende Pear Bellinis og smakfull Carrot and Chickpea Dip, til en utsøkt Campanelle med fennikel og reker samt den uimotståelige Berry Tiramisu - disse rettene vil garantert begeistre gjestene dine, uansett anledning. Boken inneholder også Lidia’s nyttige tips for å holde en hyggelig BBQ, lage pizza for en større gruppe, velge den perfekte vinen, og sette et innbydende bord. Gjennom hele boken er det vakkert illustrert med fullfargefotografier, i tillegg til Lidias karakteristiske varme og entusiasme. Dette er hennes mest festlige bok så langt. Enten du planlegger en romantisk piknik for to, et barns bursdagsfeiring, en høytidssammenkomst, eller en enkel familiemiddag i hverdagene, vil Lidias smakfulle og lettfattelige oppskrifter og råd inspirere deg.