Forestill deg å ha Martha Stewart ved din side på kjøkkenet, der hun lærer deg hvordan du holder en kokkekniv, velger de aller beste ingrediensene, binder en kylling, lager en perfekt gryte med stek, tilbereder alle typer grønnsaker, baker et feilfritt paideig og mye mer. I 'Martha Stewart's Cooking School' får du nettopp dette: en kulinarisk mesterklasse fra Martha selv, med undervisning for hjemmekokker på alle nivåer. Aldri før har Martha skrevet en bok som denne. Den er strukturerte etter matlagingsmetodikk, med mål om å lære deg å lage mat, ikke bare hva du skal lage. Dykk inn i innholdet, og snart vil du kunne steke, grille, brase, stupe, sautere, dampe og posjere med både selvtillit og ferdighet. I tillegg til teknikkene finner du mer enn 200 fristende, helt nye oppskrifter som bringer lærdommen til liv, sammen med uvurderlige trinn-for-trinn-fotografier som fjerner gjettingen fra matlagingen. Du vil også få verdifull innsikt i utstyr, ingredienser og øvrige aspekter ved kjøkkenet for å avslutte din opplæring.