Mastering the Art of French Cooking (2 Volume Box Set)
Produktbeskrivelse
Denne boksen er den perfekte gaven for alle som beundrer Julia Child og elsker fransk mat. Den inneholder det banebrytende verket 'Mastering the Art of French Cooking', som først ble utgitt i 1961, og dens oppfølger 'Mastering the Art of French Cooking, Volume Two', publisert i 1970. Første volum er en klassisk kokebok som omfatter 524 oppskrifter. Som Mesdames Beck, Bertholle og Child selv skrev: "Hvem som helst kan lage mat på fransk vis hvor som helst, med riktig instruksjon." Dette er boken som i nærmere femti år har lært amerikanere kunsten å lage fransk mat. 'Mastering the Art of French Cooking' henvender seg til både erfarne kokker og nybegynnere som er glad i god mat og ønsker å gjenskape de smakfulle delikatessene fra den klassiske franske kjøkken hjemme. Fra historiske galliske mesterverk til den tilsynelatende enkelheten i en rett med friske vår-erter, inneholder denne vakre boken teknikker som kan anvendes på oppskrifter i alle andre franske kokebøker, noe som gjør den ekstremt nyttig.