Den innovative kokken og kulinariske trendsetteren Gabriela Camara presenterer 150 oppskrifter fra sitt fellesskap av levende, enkle og sofistikerte samtidsmexikanske retter. Inspirert av smakene, ingrediensene og den unike stilen fra den kulinariske og kulturelle metropolen Mexico City, er Camara kjent for sitt fokus på ferske, grønnsaksbaserte, belgfruktselskende og sjømat-orienterte mexikanske kjøkken. Hun appellerer til hjemmekokker som ønsker autentiske og trendy oppskrifter de kan tilberede med selvtillit og regelmessighet. Med oppskrifter inndelt i kategoriene Basicos (grunnleggende), Desayunos (frokoster), Primeros (forretter), Platos Fuertos (hovedretter) og Postres (desserter) vil alle som elsker meksikansk mat finne retter de ønsker å lage, fra Chilaquiles Verdes til Chiles Rellenos og Flan de Cajeta. I tillegg til disse klassikerne vil leserne også oppdage mange nye favoritter, som hennes signatur-tuna tostadas. Mer enn 150 slående bilder fanger den rike kulturen som beriker Cmaras mat, mens et titalls essays beskriver prinsippene som skiller ut hennes matlaging, fra betydningen av ikke-GMO mais til hvordan ...