My Paris Kitchen av David Lebovitz er en fascinerende samling av historier og 100 deilige oppskrifter inspirert av fransk matlaging. Boken gjenspeiler den moderne måten Pariserne spiser på i dag, og er prydet med vakre fotografier fra både Paris og David sin egen kjøkken. I 2004 emigrerte David Lebovitz fra USA til Paris, med sine kjære kokebøker, en slitt støpejernsgryte, og sin laptop. Siden den gang har den franske matkulturen utviklet seg betydelig, ettersom en ny generasjon av kokker og hjemme-kokker i Paris blander globale ingredienser og teknikker inn i tradisjonelle franske retter. I My Paris Kitchen blir klassikerne mesterlig gjenskapt, mens mindre kjente retter introduseres. Her finner du oppskrifter på Soupe l'oignon, Cassoulet, Coq au vin, og Croque-monsieur, samt spennende varianter som røkt barbecue-pork, lammefrikassé, Dukkah-ristet blomkål, saltfiskboller med tartarsaus, og hvete-salat med radicchio og rotgrønnsaker. Boken er en feiring av den moderne parisiske matkulturen, perfekt for både nybegynnere og erfarne matentusiaster.