Nature's Candy er den ultimate kokeboken for å sukkerkonservere frukt og bruke den i baking, fylt med deilige, vakre og overraskende enkle oppskrifter fra Master Preserver Camilla Wynne. I denne boken inviterer den prisbelønte kokebokforfatteren deg inn i den magiske verdenen av sukkerkonservering av frukt – en klassisk tradisjon hvor frukten får en herlig glans ved å tilføye sukker for å bevare den som en uimotståelig delikatesse. Boken frister nysgjerrige bakere til å eksperimentere med denne fascinerende ingrediensen i en eventyrlig masterclass der du får velge din egen vei. Vil du sukkerkonservere hele frukten (som kirsebær, kanskje?), eller bare biter (hei, appelsinskall)? Hvilke av Camillas klassiske og moderne bakerecept vil du velge for å la den skinne? Skal det bli Stollen Pound Cake, eller kanskje Ginger Cashew Caramel Corn? Muligens Banana Split Blondies? Mens Camillas forrige kokebok, Jam Bake, var for baking med syltetøy, er Nature's Candy en banebrytende kokebok for baking med sukkerkonservert frukt, takket være sine: * Grunnleggende metoder for sukkerkonservering: Med ni essensielle teknikker.