Denne omfattende guiden til åpning av restaurant er skrevet av Roger Fields, en revisor som har blitt restauratør, og viser hvordan nye restaurantdrivere kan oppnå suksess i det kritiske første året og videre. Det er en kjent statistikk at hele 90 prosent av restauranter mislykkes, men de som lykkes, finner ikke bare et mystisk X-faktor. Fields, som har erfaring både som restauratør, økonom og konsulent, gir innsikt i hvordan en restaurant kan overleve sitt første år og skape lojale kunder over tid. Boken inneholder ekte historier fra oppstarten av restauranter, inkludert mange av forfatterens egne erfaringer. Den tar leserne med gjennom alle aspekter ved å åpne en restaurant: fra konsept og beliggenhet til meny, atmosfære og ansatte, med hovedvekt på lønnsomhet. I tillegg er boka oppdatert for å inkludere nåværende trender som matbiler, samt relevante muligheter og utfordringer på nettet, som Groupon, Yelp og Twitter. 'Restaurant Success by the Numbers' er en viktig ressurs for alle som ønsker å navigere i matindustrien. Å åpne en restaurant er ingen enkel oppgave, men denne realistiske veilederen gir håp og retning til framtidige restaurantdrivere.