I denne første kokeboken fra en svart pitmaster, hyller den James Beard-prisvinnende kokken Rodney Scott en bemerkelsesverdig kulinarisk arv gjennom sin livshistorie, familie tradisjoner og enestående dedikasjon til sitt håndverk. Rodney Scott ble født med grillmat i blodet. Allerede som elleveåring tilberedte han sin første hele gris, en spesialitet innen sørstatene grilltradisjon, på Scott's Bar-B-Q, familiens grillsted i Hemingway, Sør-Carolina. Nå, fire tiår senere, eier han en av landets mest prisbelønte og omtalte grillrestauranter, Rodney Scott's Whole Hog BBQ i Charleston. I denne kokeboken deler Rodney, i samarbeid med den prisvinnende forfatteren Lolis Eric Elie, hva som gjør hans pit-røykte kalkun, grillspidte ribber, røkt kyllingvinger, hush puppies, Ellas bananpudding, og hans prisbelønte hele gris så unike. I tillegg gir hans oppskrifter deg muligheten til å oppnå disse spesielle smakene hjemme, uansett om du er en erfaren grillmester eller nybegynner. Med inspirerende historier og enkle, men smakfulle oppskrifter, inviterer Rodney Scott deg til å bli med på en reise inn i barbecue-kunsten.