I boken 'Salsas and Moles' presenterer den anerkjente kokken og restauratøren Deborah Schneider en imponerende samling av 60 autentiske salsa- og mole-oppskrifter, tilpasset amerikanske kjøkken. Salsa har blitt Amerikas favorittkrydder, og det er lett å forstå hvorfor - en enestående salsa kan gjøre et stort inntrykk med bare en liten dose. Schneider tar oss med på en kulinarisk reise gjennom et variert utvalg av favoritter, fra klassiske bord-salser til molesaus og enchiladasaus, samt chunky salser og snacks. Mens mange forbinder salsa med sterkhet, trekker Schneider frem friske smaker fra chilier, frukter og urter, og gir oss autentiske oppskrifter som fremhever de unike smakene fra Mexico. Hver salsa kommer med anbefalinger til servering, samt oppskrifter på populære sauser som Salsa Verde, Enchilada Sauce og Mango-Habanero Salsa, slik at enhver salsaelsker kan finne sin perfekte kombinasjon.