I boken "Salt Sugar MSG" tar kokken bak det banebrytende Brooklyn-restauranten Bonnie's, Calvin Eng, oss med inn i en verden av kinesisk hjemmelaget mat med en unik vri. Med over 85 oppskrifter fletter han sammen elementer av amerikansk og kantonesisk klassisk mat inspirert av smaker fra sin barndom. Som en amerikanskfødt kantonesisk gutt vokste Calvin opp med å observere sin mors matlaging. Til tross for at han i ungdommen distanserte seg fra kulturen sin, fant han senere gjenklang og stolthet i oppveksten sin, noe som ledet til åpningen av Bonnie's, en restaurant som fikk strålende omtaler som en av årets beste restauranter av både New York Times og Bon Appétit. Boken fungerer som en innføring i kantonesisk matlaging sett gjennom en amerikansk linse, og den byr på enkle metoder for å heve smaker og praktiske triks, samtidig som den skaper en rød tråd fra hans mors matlaging til det Calvin lager for sin egen familie i dag. Noen oppskrifter holder seg nær tradisjonen, som Sizzling Steamed Fish with Seasoned Soy Sauce, Ham Yue Yook Beng (Dampet svinekjøttkake med saltet fisk) og Ginger Congee, mens andre sprenger grenser, som Salt & Pepper Pork.