I denne imponerende kokeboken, 'Simple Thai Food', tar Leela Punyaratabandhu oss med på en smakfull reise gjennom Thailands rike matkultur. Med 100 enkle og tilgjengelige oppskrifter gjør hun autentiske thailandske retter til en del av hverdagen. Enten du har lyst på en perfekt porsjon Pad Thai med reker, en sprø og syrlig grønn papayasalat, gyldne vårruller eller en rik og smakfull svinekjøtt-toast med agurkrelish, så finner du disse klassikerne og mye mer i boken. Thailands matkultur er kjent for sin fantastiske variasjon og smakfullhet, og Leela viser, med sine klare instruksjoner og tips, at det er fullt mulig å lage disse rettene hjemme. Med riktige ingredienser og enkle teknikker kan du gjenskape restaurantfavoritter og tradisjonelle familieretter i ditt eget kjøkken. Leela Punyaratabandhu, en stolt lokal fra Bangkok og hjernen bak den anerkjente matbloggen She Simmers, deler sin lidenskap for thailandsk matlaging i denne etterlengtede debutkokeboken.