Tasting Paris er en fremragende kulinarisk reise som kombinerer både klassiske og moderne franske oppskrifter med teknikker som avmystifiserer kunsten å lage fransk mat. Denne boken vil ta deg med på en gastronomisk opplevelse som får middagsselskapet ditt til å føle seg som de er midt i Paris. Enten du har besøkt den romantiske byen mange ganger eller drømmer om ditt første besøk, vil du finne oppskrifter som gjenspeiler det som gjør Paris så elsket. Blant de klassiske oppskriftene finner vi helstekt kylling med urtesmør og krutonger, samt profiteroles. Du vil også oppdage nyere retter som speiler den moderne parisiskes livsstil, inkludert ratatouille pita-sandwich med hakkede egg og tahinisaus, og spiraliserte zucchini-salat med fersken og grønne mandler. Med hele 100 oppskrifter og 125 stemningsfulle fotografier, samt ekspertisen fra den parisiske forfatteren Clotilde Dusoulier, fører Tasting Paris deg til piknik langs Seinen, shopping i de livlige utendørsmarkedene og jakten på den beste gatematen. Oppdag smakene og sjarmen fra denne yndede kulinariske destinasjonen, direkte i ditt eget kjøkken.