Denne debutkokeboken fra en av Canadas mest anerkjente restauranter, Joe Beef, presenterer en nyskapende tilnærming til fransk markedsmat, beriket med engasjerende anekdoter og praktfull fotografi. Eierne og kokkene David McMillan og Frederic Morin har fått strålende omtaler for deres uforglemmelige gastronomiske stil, der de utfordrer grensene for tradisjonell fransk matlaging. Boken inneholder over 125 oppskrifter, hvorav de fleste har blitt fotografert, og byr på solide retter fylt med en uformell og karakteristisk personlighet. Blant høydepunktene finner vi Strip Loin Steak med ti varianter, og Kale for a Hangover, som klokt anbefaler at kokken spiser og deretter går til sengs. Marjolaine oppskriften inkluderer til og med tips til hvordan du kan sveise ditt eget kakeformer. Joe Beef’s mest populære retter er også med, som Spaghetti Homard-Lobster, Foie Gras Breakfast Sandwich, Pork Fish Sticks, og Pojarsky de Veau, som er en stor, saftig kjøttbolle servert på et bein. Bokens krone er Smorgasbordet – Joe Beef’s egen versjon av et skandinavisk smørbrød, med hele tredve ulike pålegg. Gjennom livlige historier og inspirerende oppskrifter får leserne et unikt innblikk i kunst og håndverk ved å leve og lage mat som Joe Beef.