I over tjue år har Barefoot Contessa, den anerkjente delikatessebutikken, servert fantastiske retter til sine entusiastiske kunder i Hamptons. I lang tid har folk ønsket at den energiske eieren, Ina Garten, skulle dele hemmelighetene bak suksessen til butikken. Nå er essensen og stilen som gjør Barefoot Contessa til et så spesielt sted, samlet i kokeboken 'The Barefoot Contessa Cookbook'. Boken inneholder dusinvis av oppskrifter og mer enn 160 imponerende fotografier. Inas mest populære retter bruker velkjente ingredienser, men smaken overgår forventningene. Hennes Pan-Fried Onion Dip er laget med langsomt karamelliserte løk og frisk rømme, noe som gir en uforglemmelig smak. Tomatsuppen er laget med ovnsristede tomater og fersk basilikum, som fremhever smakene på en fantastisk måte. Kjøttkaken er like god som bestemor sin, men sunnere, takket være bruk av kalkunkjøttdeig og friske urter. De lette og sprø Maple-Oatmeal Scones er bakt med havregryn, fullkornsmel og ekte.