The Chili Cookbook er en omfattende kokebok viet til den familievennlige klassikeren chili, som har blitt et must ved tailgate-fester. Med over 60 velprøvde oppskrifter fra den erfarne kokeboksforfatteren og Americana-eksperten Robb Walsh, tar denne boken leserne med på en herlig kulinarisk reise. Chili er en favoritt blant amerikanere, enten det serveres som en mettende familiemiddag, ved potluck-fester med venner, eller som hovedrett under fotballkamper. Denne retten er elsket fra San Antonio, hvor den ofte slenges over tamales, til Detroit, der den finner veien til hot dogs, og videre til Los Angeles, hvor den pryder hamburgere. I Cincinnati blir chili servert over spaghetti, i St. Louis over hashbrowns, og i Santa Fe med sprø Fritos corn chips. I The Chili Cookbook graver den prisbelønte forfatteren Robb Walsh dypt i den fascinerende historien bak denne ikoniske amerikanske retten. Visste du at matlagingsmetoden stammer fra de gamle aztekerne, eller at ungarsk gulasj inspirerte oppfinnelsen av chili-pulver? Entusiaster fra hver region i landet skryter av sin 'ekte oppskrift', og Robb Walsh gjenskaper dem alle – fra enkle slow-cooker retter til fantastiske braiserte kjøttretter. Denne boken er en uunnværlig ressurs for både nybegynnere og erfarne kokker som ønsker å utforske mangfoldet og rikdommen i chilimaten.