NY TIMES BESTSELGER - Den etterlengtede bakebibelen fra Amerikas mest respekterte ekspert: over 100 oppskrifter på småkaker, kaker, brød, frokostfat og mye mer. Utvalgt som en av årets beste bøker av NPR, Los Angeles Times og Epicurious. Dorie Greenspan, forfatteren av Dorie's Cookies, uttalte: 'Nancy Silverton bakte en brioche så perfekt at den fikk Julia Child til å gråte... Nancy har vist oss hvordan vi kan fjerne det overflødige og fremheve det essensielle. Hun fortsetter med å gjøre det, og vi lærer fortsatt av henne.' Nancy Silverton skapte sitt navn som den originale konditoren for Wolfgang Pucks restaurant Spago. En dag, mens hun beit i en spesielt deilig peanøttsmåkake, fikk hun en epifani: alt vi baker må smake så godt. Hun bestemte seg for å gå tilbake til sine røtter og begynte arbeidet med å perfeksjonere resten av den amerikanske bakekanonen. Fra Lattice-Topped Apple Pie til Carrot Cake med brunet smør kremostfrosting (hemmeligheten? Gulrotpuré) og Cornbread.