Boken "The Essential Cuisines of Mexico" samler tre av Diana Kennedys mest populære og klassiske verk: "The Cuisines of Mexico", "Mexican Regional Cooking" og "The Tortilla Book". I denne oppdaterte utgaven har Kennedy ikke bare fornyet de beste oppskriftene, men også inkludert over tretti nye oppskrifter fra ulike regioner i Mexico. For mer enn tjuefem år siden, da Kennedys første bok ble utgitt, var kunnskapen om ekte meksikansk matlaging fortsatt i sin spede begynnelse. Hjemmekokker søkte inspirasjon fra ikoner som Julia Child for fransk mat og Marcella Hazan for italienske retter. Gjennom Diana Kennedy fikk de oppleve en smakfull og høyt utviklet kulinarisk tradisjon som de knapt visste eksisterte, og hun ble anerkjent som en autoritet på meksikansk mat. Enten du ønsker å lære om tamales, oppskrifter på deilige antojitos som passer til drinkene, eller fantastiske tacos, er det ingen bedre lærer i meksikansk matlaging enn Kennedy. Hva med å prøve deg på Calzones del Diablo (ja, Djevelens calzone)?