Oppdag den franske matens rike verden gjennom 'The French Market Cookbook' av Clotilde Dusoulier. Denne kokeboken tilbyr inspirerende vegetariske oppskrifter som er perfekte for sesongens råvarer, mange av dem glutenfrie og melkefrie. Clotilde, kjent for sin populære matblogg ChocolateAndZucchini.com, er ikke vegetarianer i tradisjonell forstand, men hun har, lik mange av oss, valgt å redusere inntaket av kjøtt og fisk. Med et kontinuerlig søk etter nye måter å bruke de beste råvarene fra bondens marked, tar hun oss med på en kulinarisk reise gjennom året med 82 smakfulle oppskrifter. I denne boken får vi en dypere forståelse av kjærlighetsforholdet mellom fransk kjøkken og grønnsaker. Ved å velge sesongbaserte råvarer, unngår Clotilde å overfylle oppskriftene med ost, fløte og pasta, som ofte dominerer vegetarmaten. I stedet lar hun de friske smakene fra grønnsakene stå i sentrum. For eksempel får gulrøttene en lette krydret vri med stjerneanis og vanilje i en suppe laget med mandelmelk; tomater får et friskt løft med sennep i en vakker tart; vintergresskar er stjernen i gyldne korsikanske paier; og saftige ferskener bakes med et hint av kardemomme. "The French Market Cookbook" inviterer deg til å omfavne sesongens smaker og eksperimentere med de rike, franske tradisjonene i et moderne vegetarskjema.