Denne omfattende guiden til verdens mest elskede krydder er et must for alle som elsker matretter som aldri kan bli for sterke. I "The Hot Sauce Cookbook" presenterer den erfarne kokebokforfatteren Robb Walsh et imponerende utvalg med oppskrifter på hjemmelagde peppersauser og salsaer, inkludert kreative variasjoner av klassiske merker som Frank's RedHot, Texas Pete, Crystal og Sriracha. Med trinn-for-trinn instruksjoner for hvordan du fermenterer din egen pepperblanding, vil du bli begeistret over smaken og intensiteten i dine egne sauser. Oppskriftene inkluderer alt fra mesoamerikanske salsaer og indonesisk sambal til etiopisk berbere og illustrerer den rike historien og mangfoldet av hot sauce globalt. For de som tåler krydder, tilbyr Walsh også mer enn femti oppskrifter på krydderfokuserte retter, som Pickapeppa Pot Roast, den originale Buffalo Wing, mexicanske Micheladas og mye mer. Enten du er en ivrig chilientusiast eller bare en DIY-entusiast på jakt etter et nytt prosjekt på kjøkkenet, vil denne boken garantert heve ditt matlagingsnivå.