I "The Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking" presenterer den legendariske brødmakeren og James Beard Award-vinneren Peter Reinhart, sammen med sin bakingpartner Denene Wallace, over 80 førsteklasses oppskrifter skapt for dem som er følsomme mot hvete, diabetikere, eller som følger en lavkarbo- eller lavsukker-diett. Etter mer enn 20 års forskning innen glutenfri baking, tilbyr denne boken innovative og enkle oppskrifter som kan revolusjonere bakingen for personer med spesielle kostholdsbehov. Oppskriftene er nøye utformet for å sikre at de som er glutenfølsomme eller trenger å redusere karbohydrater, kan nyte deilige brød, bakverk, småkaker, kaker og mer, uten å gå på bekostning av smaken. Disse vennlige oppskriftene smaker like godt som de tradisjonelle hveteversjonene, og de er enklere å lage enn konvensjonelt brød. Med bruk av lett tilgjengelige eller hjemmelagde nøtte- og frømel og alternative, naturlige søtningsmidler, vil du kunne skape ekte bakemagi i ditt eget kjøkken.