Den etterlengtede kokeboken fra New York Times' bestselgende forfatter Steven Rinella, kjent for 'The MeatEater Fish and Game Cookbook'. Rinella, en erfaren friluftsmann og jeger, har tidligere lært leserne hvordan de kan skjære opp og tilberede viltfanget fisk og viltkjøtt, og lage imponerende retter med pålitelige resultater. Nå tar han matlagingen utendørs med en kokebok som hyller mulighetene for å tilberede vilt ute i naturen. For maten smaker rett og slett bedre når den er fanget, tilberedt og spist under åpen himmel. Hvert kapittel fokuserer på ulike metoder for utendørs matlaging, som grilling, røyking og matlaging over glør. Oppskriftene er tilpasset både hagegrilling, bilcamping og ryggsekkvandring. Her finnes noe for alle friluftsentusiaster, fra grillmestere i hagen til storviltjegere i villmarka. De over 100 enkle oppskriftene inkluderer: - Fyllte hjorteburgere, tre forskjellige måter - Bulgogi salatwraps - Bever confit toasts - Grillet hummer med tare.