I "The Mexican Keto Cookbook" presenterer Torie Borrelli mer enn 100 lavkarbo, høyfett og betennelsesdempende oppskrifter, som gir en dyp innsikt i den rike historien bak meksikansk mat. Denne kokeboken tilfører en smakfull, internasjonal vri på den populære ketogene dietten, som skiller seg markant fra en typisk meksikansk-amerikansk diett preget av travle hverdager og sukkerholdige, hvite melprodukter. Oppskriftene er autentiske, fylt med rike smaker, og designet for å hjelpe leserne med å forbrenne kroppsfett. Borrelli, som er en holistisk ernæringsekspert, benytter sin meksikanske arv til å skape keto-vennlige varianter av tradisjonelle meksikanske retter som Salsa Bandera, Nopales salat og Sopa de Albondigas. Boken inkluderer også raske og enkle middager for hektiske hverdager, som Kylling Tortilla Suppe, Geitost Enchiladas og Krydret Koriander Kyllingvinger. I tillegg finner man tilfredsstillende retter for selskap som Fisketacos, som garantert vil glede både familiemedlemmer og gjester.