Denne grundig reviderte og utvidede utgaven av den mest omfattende vegetariske kokeboken som noen gang er utgitt, kommer fra en av Amerikas ledende eksperter innen vegetarisk matlaging. Som Julia Child er for fransk matlaging, er Deborah Madison en som avmystifiserer og gir definitive veiledninger innen vegetarianisme. Etter mange år som lærer og forfatter, oppdaget hun at det ikke fantes noen omfattende introduksjon til vegetarianisme, en eneste bok som lærer vegetariske kokker grunnleggende matlagingsferdigheter, hvordan kombinere ingredienser og hvordan presentere vegetariske retter med stil. Opprinnelig utgitt i 1997, var Deborah Madisons 'Vegetarian Cooking for Everyone' både banebrytende og en umiddelbar klassiker. Den har vedvart som en av verdens mest populære vegetariske kokebøker og har mottatt både James Beard Foundation-prisen og IACP Julia Child Cookbook of the Year Award. Nå tar 'The New Vegetarian Cooking for Everyone' over der den kulinariske arven slapp, med mer enn 1 600 klassiske og enkle oppskrifter.