Denne debutkokeboken fra den populære nettsiden og mobilappen NYT Cooking, viser frem 100 inspirerende «No Recipe Recipes» som gjør hverdagsmatlagingen både mer kreativ og velsmakende. Sam Sifton, assisterende redaktør i The New York Times og grunnlegger av NYT Cooking, har beriket millioner av hjemme-kokker med sine enkle og improviserte oppskrifter, som også har vært publisert i hans kjente nyhetsbrev 'What to Cook.' Siftons budskap er enkelt: Matlaging uten oppskrift er en ferdighet som enhver hjemmekokk kan utvikle. Det er enklere enn du tror, og det gir en mer tilfredsstillende og morsom opplevelse på kjøkkenet. Med denne boken gjør NYT Cooking det enkelt for alle hjemmekokker å bygge opp sin intuitive matlagingsselvtillit, med en stilfull og kompakt håndbok fylt med 100 retter som ikke krever oppskrift. Hver rett er vakkert fotografert og beskrevet, med en minimalistisk tilnærming til ingredienser og omtrentlige mengder, som 'et klunk' eller 'en knyttneve.' Retter som 'Fredagstek Spaghetti' gir et smakfullt innblikk i hvordan man kan lage mat på en friere og mer personlig måte.