RANDOM HOUSE USA INC

The Physiology of Taste

The Physiology of Taste

Produktbeskrivelse

I 'The Physiology of Taste' møter leseren en fortryllende og humoristisk klassiker som utforsker gleden ved måltidet. Denne boken, som er blitt ansett som den mest berømte innen matlaging, ble først utgitt i Frankrike i 1825 og har vært i kontinuerlig trykk siden den gang. Jean Anthelme Brillat-Savarin presenterer sitt mesterverk som en historisk, filosofisk og episureansk samling av oppskrifter, refleksjoner og anekdoter om alt som har med gastronomi å gjøre. Brillat-Savarin, som berømt uttalte: 'Fortell meg hva du spiser, så skal jeg si deg hvem du er', dykker ned i kulinariske temaer som fortsatt er relevante i dag, fra fremveksten av reisemål-restauranter til spørsmål om kosthold og vekt. Med M. F. K. Fishers brillante og underholdende kommentarer, er denne utgaven redigert med en følsomhet og vidd som matcher Brillat-Savarins egen.

Prishistorikk

Lavest
185 KR
Høyest
232 KR
Gjennomsnitt
211 KR
Median
227 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke RANDOM HOUSE USA INC
Navn The Physiology of Taste
GTIN/EAN/ISBN 9780307390370
Kategorier Bøker