Hva er årsaken til at vi blir overvektige, og hvordan kan vi gjøre noe med det? I sin nyeste bok, bygger bestselgende forfatter Gary Taubes videre på sitt kritiske arbeid fra "Good Calories, Bad Calories" og presenterer nye bevis for sine påstander. Taubes setter søkelys på den dårlige ernæringsvitenskapen som har preget det siste århundret – hvorav ingen er mer skadelig eller feilaktig enn modellen "kalorier inn, kalorier ut" for hvorfor vi blir fete. Han avdekker også den gode vitenskapen som har blitt oversett. Boken tar opp de mest påtrengende spørsmålene: Hvorfor er noen mennesker slanke mens andre er overvektige? Hvilken rolle spiller trening og genetikken i vår vekt? Hvilke matvarer bør vi spise, og hvilke bør vi unngå? "Why We Get Fat" er en overbevisende, klar og praktisk veiledning til ernæring og vektkontroll, komplett med en lettfattelig diett. Boken inkluderer også et nytt etterord med svar på vanlige spørsmål. Gå ikke glipp av Gary Taubes' nyeste bok, "The Case Against Sugar", som er tilgjengelig nå.