Boken "Chef Roy Choi and the Street Food Remix" er en prisbelønt bildebokbiografi som hyller den innovative kokken som bidro til å kickstarte matbilbevegelsen. Roy Choi beskriver seg selv som en 'gatekokk' og ønsker at alle, fra tenåringer til skateboardere, skal få oppleve mat laget med omsorg og kjærlighet - en autentisk matopplevelse preget av det koreanske uttrykket 'sohn maash', som refererer til smakene som finnes i fingertuppene våre. Denne kjærligheten og kokekunsten har blitt overlevert fra koreanske mødre og bestemødre i form av hjemmelagde retter. For Choi betyr mat kjærlighet, men også kultur - ikke bare den koreanske kulturen han kommer fra, men de mange mangfoldige kulturene som sammen utgjør gatene i Los Angeles, hvor han vokste opp. Ved å 'remix' gatekjøkkenets smaker, på samme måte som man skaper musikk, og servere fra en matbil, forblir det i tråd med Los Angeles' mattradisjoner. Leserne inviteres til å bli med ham på reisen for å skape gode matopplevelser og smil.