REAKTION BOOKS

Biscuits and Cookies

Biscuits and Cookies

Produktbeskrivelse

Hva er din favorittkjeks eller småkake? Er det sjokoladechip, ingefærkake, eller kanskje Oreo? Kanskje du heller liker havregryn og rosiner, svart-hvitt, digestive eller florentine? Valgmulighetene er uendelige når det kommer til disse deilige bakverkene, som har en historie like rik som smaken deres. Bevisene for kjekslaging strekker seg helt tilbake til omkring 4000 f.Kr. I boken "Biscuits and Cookies" utforsker Anastasia Edwards den fortryllende historien bak disse allsidige snacksene, fra deres tidlige opprinnelse til de mellomøstlige baketeknikkene, videre til småkakene i Nord-Europa i middelalderen, og til slutt inn i den nye verden. Fra tysk lebkuchen til dyrekjeks (som det produseres mer enn en halv milliard av hvert år kun i USA), til brownies og sukkerkjeks i USA, samt shortbread og smørkjeks i Storbritannia, og videre til Anzac og Girl-Guide-kjeks i New Zealand – denne boken tar deg med på en velsmakende reise gjennom tid og rom, hvor du vil oppdage mangfoldet og rikdommen av smaker som har gjort kjeks og småkaker til en elsket del av vårt kulinariske repertoar.

Prishistorikk

Lavest
196 KR
Høyest
204 KR
Gjennomsnitt
200 KR
Median
200 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke REAKTION BOOKS
Navn Biscuits and Cookies
GTIN/EAN/ISBN 9781789140491
Kategorier Bøker