Oppdag den unike kulturen og tradisjonene i Nederland med "Recipes from My Dutch Kitchen" av Janny De Moor. Denne boken gir en innsiktsfull introduksjon til nederlandsk geografi, lokale råvarer og nasjonale festligheter. Med 75 varierte oppskrifter vil leserne kunne utforske smakene i nederlandsk matlaging, fra rustikke retter laget med ferske, sesongbaserte ingredienser til spennende retter påvirket av eksotiske råvarer brakt hjem av nederlandske sjøhandlere. Blant oppskriftene kan du finne delikatesser som Alkmaar Cheese Soup, Hussar's Salad, Terrine av røkt Limburg-Trout, Poffertjes (pannekakepuffer), kryddekake og frisisk sukkerbrød. Boken er rikt illustrert med over 350 fantastiske bilder av den anerkjente matfotografen Debi Treloar, som gir leserne en visuell fest samtidig som den utforsker nederlandsk mattradisjon. Den nederlandsk kokekunsten er preget av en lidenskap for ferske grønnsaker samt en forkjærlighet for søte og krydrede smaker, noe som gjenspeiles i mangfoldet av oppskrifter i denne vakre samlingen. Dyk ned i den rike historien bak nederlandsk matlaging og spisetradisjoner med denne inspirerende boken.