Kunstneren bak sunn matlaging handler om å elske seg selv og å dele denne kjærligheten med andre. "Plant-Based Himalaya" tar dette til neste nivå ved å kombinere deilige oppskrifter med en bevissthet om miljøet. Den nepalske forfatteren Babita Shrestha deler 38 veganske oppskrifter fra sitt hjemland, oppskrifter hun har laget og elsket siden hun var liten. Her finner du alt fra smakfulle kornretter og dal, til krydrede karrier, grønnsaker, sauser og lekre desserter, som alle reflekterer Nepals rike kulinariske tradisjoner. I tillegg til oppskriftene, gir Shrestha et innblikk i sin kjære Nepal, samt sine personlige mål for et plantebasert kosthold. Hennes ambisjon er å redusere den masseproduserte og usunne matvaren i plastemballasje. Med 250 vakre fargefotografier, er "Plant-Based Himalaya" designet for å inspirere deg til å tilberede og nyte fantastisk vegansk, nepali husmannskost. Gjør måltidene ekstraordinære og del dem med dine nærmeste!