Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II
Produktbeskrivelse
Denne boken er en komplett digitalt restaurert reutgave (faksimile) av den originale utgaven fra 1907, med utmerket oppløsning og enestående lesbarhet. På grunn av tekniske forhold i trykkeprosessen er boken delt inn i to utgaver. Utgave I dekker kapitlene I til XVI og består av 534 sider, mens utgave II omfatter kapitlene XVII til XXIII med totalt 436 sider. Auguste Escoffier, født 28. oktober 1846 og død 12. februar 1935, var en fransk kokk og kulinarisk forfatter som populariserte og moderniserte tradisjonelle franske matlagingsmetoder. Han er en legendarisk skikkelse blant kokker og matentusiaster, og han anses som en av de mest innflytelsesrike lederne i utviklingen av moderne fransk kjøkken. Escoffier kodifiserte oppskriftene for de fem grunnsausene og publiserte 'Le Guide Culinaire', som fortsatt benyttes som en viktig referanse, både som kokebok og som lærebok i matlaging. Hans oppskrifter og teknikker er fortsatt høyst relevante i dag og har blitt adoptert av kokker og restauranter, ikke bare i Frankrike, men over hele verden.