Ma Cuisine: Edition 1 de 2: Auguste Escoffier L'Original de 1934
Produktbeskrivelse
Ma Cuisine: Edition 1 de 2 er en omfattende og historisk viktig kokebok av Auguste Escoffier, utgitt i sin første versjon i 1907 og her presentert i en revidert utgave fra 1934. Boken er en trofast reproduksjon av den originale utgaven fra 1934, med høy oppløsning og utmerket lesbarhet over 346 sider. Denne klassiske kokeboken inneholder over 2500 oppskrifter, og gir leserne en dyp forståelse av Escoffiers tekniske og kunstneriske tilnærming til matlaging, som har vært med på å etablere kjøkkenet som en kunstform. Ma Cuisine er ikke bare en praktisk oppskriftsbok, men også et viktig referanseverk for både amatører og profesjonelle kokker. Auguste Escoffier, født i Villeneuve-Loubet den 28. oktober 1846 og død i Monte-Carlo den 12. februar 1935, var en banebrytende fransk kokk, restaurantleder og forfatter, som har påvirket generasjoner av kokker med sitt arbeid.