Richard Hart Bread er en omfattende guide til kunsten å bake brød, som inneholder 60 oppskrifter fylt med all ekspertise og erfaring fra grunnleggeren av Hart Bageri i København og tidligere bakeansvarlig ved Tartine i San Francisco. Denne boken er den definitive veiledningen til den intuitive kunsten å bake brød. Den dekker teknikker for brødbaking, hvordan lage en surdeigsstarter, og utforsker brødtyper laget med et variert utvalg av korn – fra fyldige rug- og hvetebrød til bygg- og polentabrød. Leserne kan også dykke ned i flate brødtyper, focaccia og ciabatta, samt bakerienes favoritter som bagels, engelske muffins og hamburgerbrød. Ved å lære å se, smake, føle og tilpasse seg, kan leserne finne sine egne metoder for å lage virkelig fantastisk brød – fra sprø surdeigsbrød til deilige ølbrød og mye mer. I stedet for å fokusere utelukkende på presise oppskrifter, lærer Richard også om intuitiv tilnærming til baking.