Rick Stein's Far Eastern Odyssey av Rick Stein
Produktbeskrivelse
I "Rick Stein's Far Eastern Odyssey" inviteres leseren med på en ambisiøs reise gjennom Sørøst-Asia, der man unngår de mest populære turistmålene for å oppdage autentiske matopplevelser. Denne boken er en perfekt følgesvenn til den storslåtte BBC-serien, hvor Rick deler sine favorittoppskrifter og klassiske retter inspirert av de aromatiske ingrediensene og oppskriftene han har fått innblikk i fra lokale kokker, familiedrevne restauranter, gatekjøkken og markedsboder. I Kambodsja lærer Rick å lage Samlor kako, en velsmakende stekt suppe med svinekjøtt og grønnsaker, krydret med en rekke eksotiske krydder. I Vietnam får han tips til den beste oppskriften på Pho Bo, en populær vietnamesisk bønnesuppe, mens han i Thailand prøver Geng Leuong Sai Gung Lai Sai Bua, en gul karri med reker og lotusspirer, en rett som sjelden finnes utenfor landet. "Rick Stein's Far Eastern Odyssey" inneholder mer enn 150 nye oppskrifter fra land som Kambodsja, Vietnam, Thailand, Bangladesh, Sri Lanka, Malaysia og Bali, hver av dem beriket med Ricks fargerike anekdoter fra reisen og vakre bilder.