Oppdag Rick Steins enkle middager i denne inspirerende kokeboken som tilbyr enkle og uformelle oppskrifter som likevel er uimotståelig deilige. Tanken bak retter til middag appellerer fordi det representerer et hverdagsmåltid, der man ikke nødvendigvis trenger å gå all out. Tenk på en uformell kveld med matlaging i jeans og en Polo-skjorte, ledsaget av et glass med vinho verde på kjøkkenbenken. Denne kokeboken er din nye beste venn på kjøkkenet, med en samling stilige og enkle oppskrifter som passer perfekt til hverdagsmiddager, helgeselskaper og alt imellom. Boken er delt inn i flere kapitler, inkludert: - Middager for én: Enkle croque monsieur, Steak med Chimichurri-saus - Middager for to: Harissa lammestek med kikertmos, Aubergine braisert med soyasaus og ingefær - Middager med venner: Pilaf med buttermilk kylling og granateple, Fiskepai med butterdeig - Raskere middager: Søtpotet-, chorizo- og søtmais-taco, Bakede portobello-sopp med Dolcelatte og valnøtter - Én-panne middager: Kokosreker med curry, Vill hvitløk- og brekkbønnerisotto - Vegetariske middager: Grønnsaks-bourguignon med dumplings. La deg inspirere av disse lettlagte oppskriftene som passer til enhver anledning!