Boken 'Riesling' tar deg med på en kulinarisk reise gjennom noen av de mest anerkjente vinområdene i Tyskland, inkludert Mosel, Rheingau, Rheinhessen, Pfalz og Nahe. Hvert kapittel innledes med en grundig og informativ tekst signert Merete Bø, hvor hun karakteriserer de unike vinene fra hvert område. I tillegg til vinbeskrivelsene byr boken på en uimotståelig samling matoppskrifter utviklet av Walter Kieliger, som også er kjendiskokk på Frognerseteren. Hver oppskrift er nøye tilpasset, med vintips fra Walter som veileder leseren til å velge den perfekte vinen til retten. Merete Bø har personlig smakt på alle rettene i denne prosessen og gir sin ekspertvurdering, noe som sikrer en harmonisk kombinasjon av mat og vin. 'Riesling' er ikke bare en guide til vin og mat, men en invitasjon til å utforske personlige smakspreferanser. Åpne sinnet for nye vinopplevelser, men husk at din egen gane er den beste dommeren når det kommer til å finne den rette kombinasjonen av mat og vin.