Joy of Balance - An Ayurvedic Guide to Cooking with Healing Ingredients
Produktbeskrivelse
I "Joy of Balance - An Ayurvedic Guide to Cooking with Healing Ingredients" tar forfatter Divya Alter leserne med på en reise inn i de helbredende egenskapene til essensielle ayurvediske ingredienser. Denne kokeboken fokuserer på å styrke forholdet til plantebaserte råvarer, og presenterer en rekke smakfulle og inspirerende oppskrifter hentet fra hele verden. Med sesongbaserte retter tilpasset moderne livsstiler og den vestlige smakssansen, gir boken en informativ og spennende tilnærming til matlaging. Som en oppfølger til den populære kokeboken "What to Eat for How You Feel", der grunnprinsippene i ayurvedisk kosthold ble forklart, tar Alter nå temaet videre ved å oppfordre leserne til å lytte til naturens rytmer og velge matvarer i tråd med årstidene og deres egen konstitusjon. Med inspirasjon fra sine mange år innen helhetlig undervisning og matlaging, samt erfaringene fra sin velrenommerte plantebaserte restaurant, Divya's Kitchen, i New York City, deler Alter livsnødvendig informasjon om hvordan man velger og tilbereder ferske ingredienser som fremmer helse og velvære.