Boken «Spilled» tar oss med inn i den fascinerende verdenen av naturvin, som fungerer som et viktig parallelt fenomen til bevegelsene for langsom mat og gård-til-bord. Naturvin følger prinsippene for permakultur og økologisk landbruk, og tilbys som et alternativ til den industrialiserte vinproduksjonen som ofte prioriterer masseproduksjon og ensartethet fremfor unike druesorter og naturlig gjæring. I naturvinsproduksjon er intervensjonen minimal, noe som lar druene og jorden de vokser i skinne igjennom smaken. Produsentene av naturvin er ofte små, familiedrevne virksomheter, hvor vinmakerens personlighet og visjon er uadskillelig knyttet til vinene de skaper. I denne boken profileres stjernene i naturvinverdenen, og leseren får et innblikk i hvordan de lager sine viner. Forfatterne fører oss inn i deres kultur og gir oss et autentisk blikk på vinmakernes teknikker og kreativitet, samt presenterer oss for deres beste oppskrifter på mat- og vinparinger som de liker å lage etter en lang arbeidsdag i vinmarken.